Een zalig online traject 

voor bezielde mensen op zoek naar

meer vervulling en verbinding


Je hebt het gevoel dat je vast zit in een leven

dat niet het jouwe is...

 

De druk van de buitenwereld voelt vaak verstikkend aan. In de loop van de jaren ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt. Je wil je opnieuw verbonden voelen, voelen dat je leeft, moedig zijn en eigen keuzes durven maken. Zonder je schuldig te voelen, zonder dat het perfect hoeft te zijn.


Je bent zoekend, naar meer vertrouwen in jezelf en in het leven. Je weet dat het anders kan, dichter bij jezelf, lichter, meer vervuld.Laat mij jou de weg wijzen...

'Vandaag kies ik moed boven comfort...'


Brené Brown

Je gaat een gevoel van richting ervaren waar je nu nog niet durft van te dromen.

Dit traject is voor jou als je met meer (zelf)vertrouwen in het leven wil staan. Als je bewuste keuzes wil durven maken, en je grenzen wil leren aangeven, zonder schuldgevoel. Met meer aandacht voor jezelf in contact met anderen. Meer verbondenheid met jezelf én je dierbaren. Meer aandacht voor glimmers en acceptatie van dat wat is. Dit traject biedt een baken waar je steeds naar terug kan grijpen als je het moeilijk hebt. Het is een vuurtoren die je de weg wijst.

"Het online volgen van dit traject zorgde ervoor dat ik zelf de modules kon inplannen, telkens een bewust gekozen moment om tot mezelf te komen. Ik zie het als een verrijking.

En niet alleen voor mezelf maar ook voor de mensen rondom mij ♥"


Valentine

Na dit traject:

> Kan je jezelf tot rust brengen


> Ken je je zielsverlangens en weet je hoe ernaar te leven


> Durf je beter je grenzen aan te geven


> Is de stem van je innerlijke criticus minder luid en hoor je een andere stem ♥


> Begin je jezelf stilletjes aan te accepteren zoals je bent


> Sta je met meer (zelf)vertrouwen in het leven


> Ontdek je dagelijks de energie van dankbaarheid 

"Dit traject helpt om bewust stil te staan bij jezelf met de nodige onderbouwing van theorie en oefeningen. De masterclasses worden gepresenteerd door een zachte, lieve, warme vrouw die met veel passie en liefde probeert inzichten te brengen of toe te lichten zonder oordeel.

Dat onze adem zo een belangrijk onderdeel is van hoe we ons voelen/zijn, had ik onderschat. 

Gun jezelf een 'adempauze' want dit levert een 'adembenemend' traject op."


Marianne

Online traject De Weg naar jezelf

Modules


Ik neem je stap voor stap mee in wat er nodig is om los te komen van het streven naar het 'grote geluk'. Met een milde, zachte blik creëren we een nieuwe vorm van geluk. Een vorm waarbij je niet afhankelijk bent van wat anderen van jou denken. Een vorm die jou vervulling doet ervaren, levensvreugde. Die jouw leven waardevol maakt, door mindere periodes heen. Ik wens het jou toe ♥


De adem als toegangspoort tot innerlijke groei 


Je hebt al zoveel geprobeerd om te ontspannen maar niets lijkt echt te helpen. In jouw hoofd zit je vast op een molen die blijft draaien. Door inzicht te krijgen in de wondere wereld van je zenuwstelsel zal je ervaren dat je keuzevrijheid krijgt: blijf ik op de molen zitten of duw ik af en toe op de pauzeknop?


In deze module leer je de adem inzetten om op een duurzame manier tot rust te komen, veerkracht op te bouwen en meer levensvreugde te ervaren. 

Wat mag je verwachten in deze module?


> een masterclass van 30'

> een ademfocus meditatie video van 7'

> een hartcoherentie oefening video van 5'

Hoe wil jij je voelen?


We zijn zo vaak bezig met wat andere mensen van ons verwachten dat we niet meer weten wat onze eigen diepere verlangens zijn. Wie wil jij zijn? Welke keuzes wil jij maken? Waar wil je naartoe? Wat heb jij nodig om voluit te leven?


In deze module maak je contact met je diepere laag en je zielsverlangens. Vanuit deze energie leer je keuzes maken die veel meer in lijn liggen met wie je echt bent en waar je naartoe wil.

Wat mag je verwachten in deze module?


> een masterclass van 16'

> een doe-oefening: contact maken met je zielsverlangens in zoveel tijd als je nodig hebt ;-)

Het pad naar verbinding


Wat zegt jouw innerlijke criticus tegen jou? Geloof je wat die zegt? Weet jij welke impact die stem heeft op jou en op je gedrag? 

 

In deze module krijgt je inzicht in wat er gebeurt als je naar die innerlijke stem luistert en hoe je dit kan omkeren. Hieruit ontstaat verbondenheid, met jezelf en anderen. Je leert hoe moed en kwetsbaarheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en wat er nodig is om stappen te zetten en tot groei te komen.  

Wat mag je verwachten in deze module?


> een masterclass van 12'

> een doe-oefening: omkering van je belemmerende overtuigingen

> een korte ademruimte meditatie video van 5'

Zelfcompassie als sleutel tot verandering


We zijn vaak zo hard voor onszelf. Bekijken onszelf met een veroordelende blik als we een fout maken. Zien alleen die eigenschappen die we niet fijn vinden aan onszelf. Hoe mooi zou het zijn als we onszelf zouden behandelen als een goede vriend(in) die af en toe een fout maakt en niet perfect is...

 

In deze module veranker je de tools die jou helpen jezelf als goede vriend(in) te zien. Stap voor stap betreed je het pad naar zelfacceptatie.        

Wat mag je verwachten in deze module?


> een masterclass van 18'

> een doe-oefening in een video van 5': de beweging van zelfcompassie in je lichaam


De energie van dankbaarheid


Ken je het gevoel vast te zitten in een negatieve spiraal? Alles is donker en er gebeuren alleen maar dingen die je nog dieper in de ellende sleuren. Je krijgt tunnelvisie. 'Niets gaat zoals ik het wil! De wereld is tegen mij!' Herkenbaar?


In deze module zetten we dankbaarheid in om de spiraal om te keren. Je zal ervaren welke kracht dankbaarheid in zich draagt en hoe de energie ervan je visie op je leven verandert. 

Wat mag je verwachten in deze module?


> een masterclass van 16'

> een doe-oefening rond dankbaarheid

"Het traject omschrijven in een aantal concrete woorden?


Oprecht - Empathisch - Duidelijk - Herkenning - Passie - Rust - Bewustwording"


Marianne

Enkele praktische weetjes...

Wat krijg je in het traject 'De Weg naar Jezelf'?


     ° Je ontvangt minstens een jaar toegang tot het traject dat bestaat uit video's, masterclasses,

       audio's en doe-oefeningen. Je kan alles bekijken en beluisteren waar en wanneer je wil en

       zo vaak als je wil.


     ° Je krijgt een digitaal werkboek waarin de inhoud van de modules wordt samengevat. Er is           ook ruimte voor het neerschrijven van je inzichten en gedachten. 


     ° Er zijn geen deadlines. Je kan surfen op je eigen ritme.

  

    


Wanneer start het traject?


     ° Je kan starten van zodra je het traject hebt aangekocht. 


 


Wat is de prijs van het traject?


     ° De waarde van het online traject is op dit moment 129€.


Weerstand voelen op een oefening is normaal en helemaal oké! Zelfcompassie of mededogen voor onszelf is iets dat we niet zo goed kennen. We voelen ons vaak alleen in ons lijden, of zijn hard voor onszelf als we een 'fout' maken. Met aandacht en vriendelijkheid leren kijken naar wat er is en beseffen dat we allemaal menselijk zijn en fouten maken vergt tijd...


Liefs, Valerie

"Bij sommige oefeningen voelde ik wat weerstand; de zelfcompassie bijvoorbeeld, daar worstel ik nog wat mee. Maar ik heb alles een kans gegeven. En meestal, door het wat te laten bezinken, valt alles wel in z’n plooi. Andere oefeningen blijven dan weer doorwerken, zoals de oefening 'Hoe wil jij je voelen' uit de 2de module.  Wat wil ik nu echt? Wat zijn mijn kernwaarden? Daar sta ik nog regelmatig bij stil. De cursus is heel toepasbaar op je dagelijks leven.

Voor mij was het ook een verdieping en verbreding van het hartcoherentietraject dat ik reeds volgde."


Lesley

Hey, hallo, ik ben Valerie

bezielster van

Vind je balans


Toen ik enkele jaren geleden elke dag opstond en ging slapen met het gevoel van een olifantenpoot op mijn borst wist ik dat het zo niet verder kon. Maar toch had ik het gevoel dat ik geen keuze had. Dat ik vast zat in mijn leven. Dat alles mij maar overkwam. Zonder het te beseffen zat ik in een slachtofferrol. Toen heb ik hartcoherentie en mindfulness ontdekt. Wat begon als een interesse vanuit noodzakelijke zelfzorg is uitgegroeid tot een passie die alleen maar groeit. Ik ben me beginnen verdiepen in alles wat met lichaam-geest interacties te maken heeft, met het zenuwstelsel. Ik heb Brené Brown leren kennen, wiens boeken me enorm geïnspireerd hebben. Kwetsbaarheid, dankbaarheid, verbinding en zelfcompassie... woorden die mijn leven veranderd hebben.


Ik ben altijd al zoekend geweest, maar nu voel ik dat ik op het juiste pad zit. Mijn hele volwassen leven heb ik vooral mijn rationele deel gevoed. Door contact te maken met mijn diepere laag krijgt nu ook mijn creatieve deel terug ademruimte, het deel dat in mijn kindertijd sterk aanwezig was maar door omstandigheden verwaarloosd werd. 


Ben jij ook op zoek naar de persoon die je diep vanbinnen wil zijn? Wil je je leven zelf in handen nemen in plaats van langs de zijlijn toe te kijken?

Welkom!

Heb je nog een vraag?

Is dit een hartcoherentiecursus?

In de eerste module licht ik een tipje van de sluier rond hartcoherentie en mindfulness maar het is geen hartcoherentietraject op zich. Je wordt ondergedompeld in een bad van tips, tricks en inzichten die je leiden naar een leven met meer vervulling, dichter bij jezelf. En uiteraard steeds met de adem als trouwste metgezel op je pad.

Is er een deadline?

Als je dit traject doorloopt kom je op een groeipad terecht. Je kan het op je gemak doornemen over een periode van 6 weken, maar ook langer. Groei stopt nooit. Niets houdt je tegen er op je eigen tempo nog eens door te gaan en de inhoud te laten zinken in je zijn. Je hebt er minstens een jaar toegang toe.

Kruipt er veel tijd in het traject?

Als je je inschrijft voor dit traject ga je een engagement aan met jezelf. JA, ik wil groeien! JA, ik wil me terug verbonden voelen met mezelf! Dit vergt geen uren per dag, maar wel regelmatige korte momentjes van bewuste aandacht voor dat wat er is. En zeg nu zelf, wat is er waardevoller dan elke dag enkele minuten tijd te maken om even stil te staan bij jezelf, bij wat je voelt, en bij wie je wil zijn?

 

Ik twijfel. Zou ik het dan wel doen?

Kan je benoemen waarom je twijfelt? Laat me dan zeker iets weten via onderstaand contactformulier. Dan kijken we samen of ik een antwoord kan geven op je vragen.


Is het traject heel theoretisch?

Dit traject biedt een heel mooie mix van masterclasses, video's, korte meditaties en opdrachten. Je krijgt op een heel visuele manier de inzichten mee die jouw groeimotor in gang zullen zetten.

Wanneer start het traject?

Het traject start van zodra je je hebt ingeschreven. Voel je een volle JA? Wacht niet langer en schrijf je nu in ♥
Is het traject wel iets voor mij?

JA, ik wil weten hoe ik mezelf tot rust kan brengen. JA, ik wil groeien! JA, ik wil me terug verbonden voelen met mezelf! JA, ik engageer me om elke dag enkele minuten tijd te maken om even stil te staan bij mezelf, bij wat ik voel, bij wie ik wil zijn.

Voel je ze niet, de volle JA's? Ben je nu al jezelf aan het overtuigen dat het toch niets zal doen of uitmaken? Dan is dit traject wellicht niet voor jou...

Zijn er ook live samenkomsten?

Neen, het traject wordt op dit moment als een 'do-it-yourself' formule aangeboden. Je kan het dus helemaal op eigen tempo volgen.

Ik ontvang wel graag je vragen en feedback en neem dan zeker contact met je op om op je vragen te antwoorden. Je staat er dus niet alleen voor! ♥

Toch nog wat twijfel?

Super dat je interesse hebt voor het online traject 'De weg naar jezelf'! Het is een prachtig geschenk dat je jezelf cadeau kan doen! Maar misschien heb je toch nog een vraag of twijfel je ergens aan. Vul dan even dit contactformulier in en dan neem ik spoedig contact met je op!


Veel liefs,


Valerie

 
 
 
 
unsplash