Vind je balans, met je adem als metgezel

Minder stress, meer veerkracht en vervulling voor een persoon die je liefhebt...


Hoe mooi zou het zijn?


Je bent op zoek naar een duurzaam en waardevol geschenk voor iemand die een extra portie veerkracht kan gebruiken.


In het leven van alledag worden we vaak overrompeld door prikkels en to do's. We houden met z'n allen veel ballen in de lucht. En stellen zelfzorg uit tot alle andere taken afgehandeld zijn. Tijd vinden voor die broodnodige zelfzorg gebeurt nooit. Het is iets waar we bewust tijd voor moeten maken.


Met een waardebon geef je een persoon die je liefhebt dat duwtje in de rug om ook eens tijd te maken voor zichtzelf, om bewust stil te staan bij zijn of haar eigen noden.


Aangepast aan elk budget kan je een keuze maken tussen verschillende worshops of trajecten. Snuister er even in en voel wat die persoon het best kan gebruiken. Je kan niet verkeerd geven. Iedereen kan een extra portie veerkracht gebruiken ♥Hey, hallo, ik ben Valerie

bezielster van

Vind je balans


Toen ik enkele jaren geleden elke dag opstond en ging slapen met het gevoel van een olifantenpoot op mijn borst wist ik dat het zo niet verder kon. Maar toch had ik het gevoel dat ik geen keuze had. Dat ik vast zat in mijn leven. Dat alles mij maar overkwam. Zonder het te beseffen zat ik in een slachtofferrol. Toen heb ik hartcoherentie en mindfulness ontdekt. Wat begon als een interesse vanuit noodzakelijke zelfzorg is uitgegroeid tot een passie die alleen maar groeit. Ik ben me beginnen verdiepen in alles wat met lichaam-geest interacties te maken heeft, met het zenuwstelsel. Ik heb Brené Brown leren kennen, wiens boeken me enorm geïnspireerd hebben. Kwetsbaarheid, dankbaarheid, verbinding en zelfcompassie... woorden die mijn leven veranderd hebben.

Waardebonnen

Elke aanbod heeft één iets gemeenschappelijk: het prachtige zelfhelende vermogen van het lichaam. Ze bieden een mooie mengeling van oefeningen en inzichten, met jouw hulpvraag als bron.


De hoe, wat en waarom, het komt allemaal aan bod.

Welkom!

WORKSHOP VEERKRACHT

Adem je stress weg

45 €

Voor wie?


Je wordt soms overspoeld door prikkels en verwachtingen door jezelf en anderen opgelegd. Of er zijn omstandigheden waar je niet direct iets aan kan veranderen maar die jou wel veel stress bezorgen. Hoe geraak je daar uit?

Hoe mooi zou het zijn als je kan leren hoe je je stress zelf kan reguleren? In een kleine, veilige groep leren we hoe we bewust worden van wat in ons omgaat hoe de adem ons kan helpen op het pad naar meer veerkracht. 

ONLINE TRAJECT

De Weg naar Jezelf

129 €

Voor wie?


Je bent op zoek naar een manier om anders in het leven te staan. Je hebt al veel gelezen over stress en zelfzorg maar je hebt moeite om al die tips en tricks in de praktijk om te zetten waardoor je ter plekke blijft trappelen.

In een online traject gaan we samen op stap, op je eigen tempo. Door te stoppen en te landen leer je luisteren naar jezelf, naar wat jij nodig hebt om vervulling te ervaren in een wereld die zoveel van jou verwacht...

VEERKRACHT TRAJECT

Adem je stress weg 

329 €

Voor wie?


Je wordt soms overspoeld door prikkels en verwachtingen door jezelf en anderen opgelegd. Of er zijn omstandigheden waar je niet direct iets aan kan veranderen maar die jou wel veel stress bezorgen. Hoe geraak je daar uit?

Ik leer jou hoe je anders kan leren omgaan met die dingen die jou stress bezorgen. In een één op één setting leer je je stress weg te ademen. Eén van de meest duurzame vormen van zelfzorg...

Je wil graag een portie veerkracht geven voor een door jou bepaald bedrag (vanaf 60€). Neem in dit geval contact op via het onderstaande contactformulier en dan bel ik je op om verder af te spreken.

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je een waardebon bestellen? Laat hier je gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met je op. Tot binnenkort!  

 
 
 
 
 
unsplash