Gratis videoreeks 'van Chaos naar Rust'

Zet je eerste stappen

naar een bewuster leven...


Je loopt vaak rond als een kip zonder kop. Het leven raast aan een sneltempo voorbij en je zou zo graag de 'UIT'-knop kunnen vinden.

 

Ik neem je in 3 video's mee in de wereld van mindfulness. Zodat je duidelijk weet wat het is - en wat niet ;-) - en je kan invoelen of het voor jou iets kan betekenen. Mindfulness komt immers op je pad als je er klaar voor bent... 


Laat mij jou de weg wijzen...

In deze gratis videoreeks laat ik je heel concreet zien:

> wat de wetenschap is achter mindfulness in het Westen.


> wat mindfulness voor jou kan betekenen in jouw leven.


> welk model jou wegwijs gaat bieden in het starten met mindfulness.

> 3 video's die je kan bekijken waar en wanneer jij wil> totale tijdsbesteding van een 30-tal minuten> je krijgt meteen na inschrijving toegang tot de video's> he-le-maal gratis


Heb jij het gevoel dat je geen rust vindt in je hoofd en wil je ontdekken hoe je de 'UIT'-knop kan vinden? Welkom!

"Hey Valerie, ik heb je video's bekeken. Wat je zegt is zo waar. Pas als je je bewust wordt van je vaak vastgeroeste emoties en gedragingen komt er ruimte voor keuze.

Als je nog mensen zoekt, wil ik me graag opgeven als tester van de online training 'Wegwijs in mindfulness'. 't Is tot hiertoe super interessant. "

L.


 "Hey Valerie, ik vind het heel fijn dat je me terug in contact gebracht hebt met mindfulness en het meer bewust in het leven staan." 

N.

Doe je mee? Volledig gratis!

Je kan meteen starten.

Je hebt al ervaring met mindfulness en wil het terug oppakken. Of je hebt er al over gelezen en bent wel getriggerd maar weet niet goed hoe en wat.


Mindfulness komt op je pad als je er klaar voor bent. Je bent al tot hier gekomen. Deze videoreeks kan misschien je twijfels wegnemen. Het is helemaal gratis. Doe je mee?

Gratis videoreeks 'Van chaos naar rust'
Ja, ik wil die pauzeknop vinden!
Marketing door