Gratis videoreeks 'van Voornemen naar Vervulling'


Zet je eerste stappen

naar een vervuld leven...


Je probeert jezelf te overtuigen dat je alles hebt om gelukkig te zijn, maar toch voelt het niet zo. 

 

Ik neem je stap voor stap mee in wat er nodig is om los te komen van het streven naar dit 'grote geluk'. Met een milde, zachte blik creëren we een nieuwe vorm van geluk. Een vorm waarbij je niet afhankelijk bent van wat anderen van jou denken. Een vorm die jou vervulling doet ervaren, levensvreugde. Die jouw leven waardevol maakt, door mindere periodes heen. Ik wens het jou toe ♥


Laat mij jou de weg wijzen...

In deze gratis videoreeks laat ik je heel concreet zien:

> hoe je je automatische piloot even uit zet en contact maakt met datgene dat leeft in jou.


> hoe je ook kan streven naar iets anders dan 'Geluk'


> hoe je een eerste stap zet naar een waardevol en vervuld leven

> 3 korte video's die je kan bekijken waar en wanneer jij wil> totale tijdsbesteding van nog geen 20 minuten> je krijgt meteen na inschrijving toegang tot de video's> he-le-maal gratis


Waar ga jij van stralen? Waar krijg je het helemaal warm van vanbinnen?

"Lieve Valerie, bij deze oprechte dank voor jouw begeleiding op mijn pad. Bedankt voor al jouw steun en begrip, jouw inlevingsvermogen is bijzonder. Bedankt voor de vele inzichten die je mij gegeven hebt en dank om jouw kennis met mij te delen. Ik ben jou zeer erkentelijk en jij verdient een waardevolle aanbeveling."


Sabine

Doe je mee? Volledig gratis!

Je kan meteen starten.

We zijn met z'n allen de weg een beetje kwijt. Zien vaak alleen het groene gras aan de overkant. Maar het kan anders. Lichter. Meer gegrond. Dichter bij jezelf. Minder afhankelijk van de buitenwereld.


Hoe? Door een laag dieper te gaan kijken en onze voornemens en 'bullshit doelen' te vervangen door een leven in contact met onze waarden, met datgene dat vanbinnen een vlammetje aanwakkert. Doe je mee?

Gratis videoreeks 'Van voornemen naar vervulling'
Ja, ik wil geïnspireerd worden!
Marketing door