Een online traject voor mensen die

op een toegankelijke manier

de eerste stappen willen zetten 

op het pad van MindfulnessJe loopt jezelf voorbij. Er heerst chaos in je hoofd. Je bent hopeloos op zoek naar een 'UIT'-knop maar kan hem niet vinden. Rust in je hoofd is het enige dat je wil...

 

Het leven raast aan een sneltempo voorbij. Je kan met moeite alle ballen in de lucht houden en weet soms niet waar je het hebt. Je hebt wel al eens gelezen over mindfulness maar het blijft niet hangen. En hoe begin je aan die meditaties? Wanneer doe je die? Een 8-weken-live-training in groep zie je niet zitten. Zoveel tijd heb je niet. 


Je hebt de video's 'van Chaos naar Rust' bekeken en herkent veel. Je voelt dat het moment daar is. Je bent klaar om je onder te dompelen in mindfulness.Laat mij jou de weg wijzen...

'Geloof niet alles wat je denkt.

Gedachten zijn niet meer dan dat - gedachten...'


Allan Lokos

Heeft de gratis videoreeks 'van Chaos naar Rust' jou goesting doen krijgen om in 6 weken meer rust te ervaren? Of voel je nu al die volle JA? Schrijf je dan nu in als TESTER en ervaar zelf wat mindfulness jou kan brengen. Als tester maak je deel uit van een klein groepje gemotiveerde mensen die bereid zijn zich onder te dompelen in mindfulness en hun ervaring te delen.

Je gaat een gevoel van innerlijke rust en veerkracht ervaren.

Dit traject is voor jou als je wil starten met mindfulness maar niet goed weet waar te beginnen.


Het biedt een wegwijzer waar je steeds naar terug kan grijpen als je je gevangen voelt in eindeloos piekergedrag. Het helpt je de 'PAUZE'-knop te vinden uit de vicieuze cirkel van het leven waarin we met z'n allen zo vaak vertoeven. 

Na dit traject:> Kan je STOPPEN en LANDEN: je leert de meditaties kennen die de storm aan gedachten kunnen doen gaan liggen; je staat ook in je dagelijks leven meer stil bij de activiteiten die je anders volledig onbewust doet


> Kan je OPENEN en OBSERVEREN: je leert je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties herkennen en observeren. Hierdoor krijg je zicht op die situaties die jou iets doen, of die gedachten die telkens opnieuw terug komen. Een interessante vaardigheid die jou steeds bewuster in het leven doet staan. 


> Kan je WIJS HANDELEN: je merkt dat je minder reactief bent, dat je op een andere manier communiceert, dat je bewuster keuzes maakt. Je ervaart meer dankbaarheid, meer tijd ook. Je ziet dezelfde dingen anders dan 6 weken daarvoor.Online traject Wegwijs in Mindfulness

Modules


Ik neem je stap voor stap mee in een mindfulnessproces dat jou

van onrust naar rust brengt ♥


Module 1: Stoppen en Landen 


Waarom is deze eerste fase zo belangrijk? Wel, rijd jij graag in de mist? Ik alleszins niet ;-)

In deze eerste module krijg je inzicht in wat nodig is om de mist te doen opklaren. Want hoe kan je bewust worden van je gedachten als die alle kanten op gaan? Door het inzetten van de juiste (korte) meditaties train je een nieuwe vaardigheid: focus. Zodat je door de bomen het bos opnieuw leer zien 

Wat mag je verwachten in deze module?


> een masterclass van 30'

> een begeleide bodyscan meditatie van 14'

> een begeleide ademfocus meditatie van 6'

> bijkomende begeleiding en tips en tricks via mail

Module 2: Openen en Observeren


Nu ons 'monkey brain' een beetje gekalmeerd is kunnen we gaan kijken naar wat er leeft in ons: gedachten, emoties, lichamelijke sensaties... ze vertellen ons veel. Met een open, milde houding leren we zijn met wat zich afspeelt op het moment dat het zich afspeelt. Een verademing in een wereld waarin we vaak weerstand hebben op wat er is, of verlangen naar iets anders...

Wat er is, is er toch al. Kan je er met mildheid naar kijken? 

Wat mag je verwachten in deze module?


> een masterclass van 50'

> een begeleide ademruimte meditatie 5'

> een begeleide meditatie 'Zitten met Geluiden en Lichaamssensaties' 13'

> een begeleide meditatie 'Zitten met Gedachten en Emoties' 12'

> een begeleide mindful yoga meditatie 11'

> een begeleide wandelmeditatie 10'

> een doe-oefening: gedachten observeren

> bijkomende begeleiding en tips en tricks via mail

Module 3: Wijs handelen


Na het tot rust brengen van de geest, en het observeren van wat in je leeft zal je merken dat je reactiviteit vermindert. Situaties die jou vroeger heel veel stress gaven zijn er nog steeds maar je gaat er anders mee om. Anderen wijzen je erop dat je 'anders' lijkt, dat je op een andere manier communiceert. Frustratie maakt plaats voor dankbaarheid. Je bent milder voor jezelf én anderen. Mindfulness heeft zich ook in je dagelijks leven genesteld. Je staat meer stil bij de (kleine) dingen ♥ 

Wat mag je verwachten in deze module?


> een masterclass van 30'

> een begeleide Hart Ademruimte meditatie van 14'

> bijkomende begeleiding en tips en tricks via mail

Enkele praktische weetjes...

Wat krijg je als TESTER in het traject 'Wegwijs in Mindfulness'?


     ° Je ontvangt minstens een jaar toegang tot het traject dat bestaat uit video's, masterclasses,

       audio's en doe-oefeningen. Je kan alles bekijken en beluisteren waar en wanneer je wil en

       zo vaak als je wil.


     ° Je krijgt een digitaal werkboek waarin de inhoud van de modules wordt samengevat. Er is           ook ruimte voor het neerschrijven van je inzichten en gedachten. 


     ° Er zijn geen deadlines. Je kan surfen op je eigen ritme.

  

    


Wanneer start het traject?


     ° Je kan starten van zodra je het traject hebt aangekocht. 


 


Wat is de prijs van het traject?


     ° De waarde van het definitieve traject ligt nog niet vast. Omdat jij me als TESTER met je

       feedback en ervaring helpt het traject te optimaliseren bied ik het nu TIJDELIJK aan

       aan 29€


Hey, hallo, ik ben Valerie

bezielster van

Vind je balans


Toen ik enkele jaren geleden elke dag opstond en ging slapen met het gevoel van een olifantenpoot op mijn borst wist ik dat het zo niet verder kon. Maar toch had ik het gevoel dat ik geen keuze had. Dat ik vast zat in mijn leven. Dat alles mij maar overkwam. Zonder het te beseffen zat ik in een slachtofferrol. Toen heb ik hartcoherentie en mindfulness ontdekt. Wat begon als een interesse vanuit noodzakelijke zelfzorg is uitgegroeid tot een passie die alleen maar groeit. Ik ben me beginnen verdiepen in alles wat met lichaam-geest interacties te maken heeft, met het zenuwstelsel. Ik heb Brené Brown leren kennen, wiens boeken me enorm geïnspireerd hebben. Kwetsbaarheid, dankbaarheid, verbinding en zelfcompassie... woorden die mijn leven veranderd hebben.


Ik ben altijd al zoekend geweest, maar nu voel ik dat ik op het juiste pad zit. Mijn hele volwassen leven heb ik vooral mijn rationele deel gevoed. Door contact te maken met mijn diepere laag krijgt nu ook mijn creatieve deel terug ademruimte, het deel dat in mijn kindertijd sterk aanwezig was maar door omstandigheden verwaarloosd werd. 


Wil jij ook ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen? Welkom!


Heb je nog een vraag?

Is het traject heel theoretisch?

Dit traject biedt een heel mooie mix van masterclasses, video's, korte meditaties en opdrachten. Je krijgt op een heel visuele manier de inzichten mee die jouw groeimotor in gang zullen zetten.

Is er een deadline?

Als je dit traject doorloopt kom je op een groeipad terecht. Je kan het op je gemak doornemen over een periode van 6 weken, maar ook langer. Voor het aanleren van een nieuwe vaardigheid is regelmaat wel belangrijk. Daarom krijg je regelmatig een mailtje in je mailbox.

Niets houdt je tegen er later op je eigen tempo nog eens door te gaan en de inhoud te laten zinken in je zijn. Je hebt er minstens een jaar toegang toe.

Kruipt er veel tijd in het traject?

Als je je inschrijft voor dit traject ga je een engagement aan met jezelf. JA, ik wil groeien! JA, ik wil meer rust in mijn hoofd! JA, ik ga het proces aan! Dit vergt geen uren per dag, maar wel regelmatige korte momentjes van bewuste aandacht voor dat wat er is. En zeg nu zelf, wat is er waardevoller dan elke dag enkele minuten tijd te maken om even stil te staan bij jezelf, bij wat je voelt, en bij wie je wil zijn?

 

Ik twijfel. Zou ik het dan wel doen?

Kan je benoemen waarom je twijfelt? Laat me dan zeker iets weten via onderstaand contactformulier. Dan kijken we samen of ik een antwoord kan geven op je vragen.


Wanneer start het traject?

Het traject start van zodra je je hebt ingeschreven. Voel je een volle JA? Wacht niet langer en schrijf je nu in ♥
Is het traject wel iets voor mij?

Ik heb zelf heel erg ervaren dat mindfulness op je pad komt als het het juiste moment is. Het feit dat je dit leest is teken dat je interesse hebt in mindfulness, dat het jou op één of andere manier triggert. Dit traject biedt een heel toegankelijke inleiding in mindfulness aan. Het is geen grote berg waar je over moet, de meditaties zijn kort. Sluit je ogen en luister naar je lichaam ;-)

Wat betekent dat, tester zijn?

Als je je op dit moment inschrijft voor dit traject gaan we samen op pad. Ik heb het gecreëerd vanuit mijn opleiding en ervaring. Door jouw vragen, feedback en ervaring met het traject kan ik het verder finetunen. Daarom krijg je als tester de kans het traject aan een sterk verlaagd tarief te doorlopen. Een win-win voor ons allebei dus ;-)

 

Zijn er ook live samenkomsten?

Neen, het traject wordt op dit moment als een 'do-it-yourself' formule aangeboden. Je kan het dus helemaal op eigen tempo volgen.

Omdat ik het traject nu in een testfase aanbied zullen er wel tussentijdse contactmomenten zijn om op je vragen te antwoorden en feedback uit te wisselen. Je staat er dus niet alleen voor! ♥

Toch nog wat twijfel?

Super dat je interesse hebt voor het online traject 'Wegwijs in Mindfulness'! Het is een prachtig geschenk dat je jezelf cadeau kan doen! Maar misschien heb je toch nog een vraag of twijfel je ergens aan. Vul dan even dit contactformulier in en dan neem ik spoedig contact met je op!


Veel liefs,


Valerie